DID VoIP Telefon Numaralarını Çevrimiçi Satın Alın
DID numarasını çevrimiçi alın ve çağrı almaya başlayın!
Satın aldıktan sonra, giriş talimatları için e-postanızı kontrol edin.

DID Telefon Numarası Satın Alın


İnternet üzerinden çağrı alın. Satın alınan sanal numaralardan gelen çağrılar gerçek numaranıza, yazılım telefonunuza veya telegram hesabınıza gider. Sizi arayanlar, çağrılarının yönlendirildiğini asla bilmeyecekler.

Telnum size dünya çapında hemen hemen her ülkede ve şehirde bir numara alma fırsatı verir! Dünyanın herhangi bir noktasında çağrı alın!

 

İster gezgin ister iş sahibi olun, hizmetimiz sizin için yararlı olabilir. Müşterileriniz veya sadece yakınlarınız size istedikleri zaman ulaşacak ve uluslararası bir aramanın dezavantajını hissetmeyecekler. Numaranız bağlandıktan sonra, çağrıların nereden alınacağını seçebilirsiniz: sabit hat veya cep telefonu numarasına, telegram hesabına, SIP’ye veya sadece sesli mesaja yönlendirilmesine izin verin. Gelen aramaları telegram veya SIP’ye yönlendirirseniz, yönlendirme çoğu sabit hat sanal numarası için ücretsiz olacaktır (aksi belirtilmediği sürece). Bir aramayı bir cep telefonu veya sabit hat numarasına yönlendirdiğinizde, yönlendirme ücretli olacaktır, ancak gerçek aramanın kalitesinin fiyatını telafi ettiğine inanıyoruz.

Numara ayarları kişisel hesabınızdan manuel olarak yapılabilir. Web sitemizdeki kayıt işlemini tamamladıktan sonra kişisel hesabınıza erişim elde edeceksiniz. Orada ayrıca çağrı geçmişini, IVR ve sesli posta ayarlarını ve kontör istatistiklerini bulacaksınız. Aramayı kaçırmaktan korkuyorsanız, her zaman SIP ve telefon numarasına sıralı çağrı yönlendirme ayarlayabilir, sesli posta ayarlayabilir ve posta kutunuzdaki müşterilerden gelen ses dosyalarını bulabilirsiniz.
Hiçbir aramayı veya mesajı kaybetmemek için kontör yüklemeyi unutmayın!

Numara bağlantısından sonra giden aramalar da mümkündür. Sanal numaranızı kullanarak dışarı arama yapmak için, arayan kimliği hizmetinin yanı sıra giden arama yapma özelliğine sahip bir SIP hesabı talep etmeniz gerekir.

❗️ Not: Giden aramalar ücretlidir, dakika başına maliyet numara için yapılan ödemeye dahil değildir. Arayan Kimliği hizmeti yalnızca sanal numaranız arayan numaralarla aynı ülkeye ait olduğunda çalışabilir Müşterinin aradığı ülkede Arayan Kimliği ile yapılan aramalarda dahili kısıtlamalar yoksa sanal numara doğru şekilde gösterilecektir. Arayan kimliği olmadan giden aramaların tarifesi saniye başına, arayan kimliği ile ise dakika başına uygulanır. Arayan Kimliği hizmeti aktif değilse, sanal numaranın arayanlara tam olarak nasıl gösterileceğini tahmin etmek imkansızdır.

Telnum, numara satın aldıktan sonra size ücretsiz olarak SIP verisi sağlar. SIP verilerimizi kullanarak, seçtiğiniz herhangi bir yazılım telefonuna kaydolabilir ve satın aldığınız sanal numaralarla kolayca arama yapmaya ve almaya başlayabilirsiniz.

DID Telefon Numarası Satın Alın

Sanal numaraların yararlı olabileceği durumlara bir göz atalım.

  1. Küçük bir işletmenin sahibisiniz ve müşteri tabanınızı genişletmek istiyorsunuz veya belki de başka bir ülkede daha popüler olacak bir ürün yapıyorsunuz. Bu, sanal numaraların uygulandığı zamandır. Telnum ile başka bir ülkeden bir numara alırsınız ve tüm aramaları son varış noktanıza alırsınız, böylece müşterileriniz sizi herhangi bir yerel numarayı aradıkları gibi arayabilir. Herhangi bir uluslararası ücret ödemeyecekler ve bu sayede bir sürü yeni müşteri kazanacaksınız.
  2. Ya da seyahat ediyorsunuz ve aileniz ve arkadaşlarınızla iletişim halinde kalmak istiyorsunuz. Böylece tüm yakınlarınızın bulunduğu ilçenin sanal bir numarasını satın alıyorsunuz. Ve farklı bir ülkeye seyahat ettiğinizde sadece yönlendirme numarasını değiştiriyorsunuz veya internet bağlantısını açık tutuyorsunuz ve aramaları SIP veya telegram üzerinden alıyorsunuz. Aileniz sadece aynı eski numarayı çevirmeye devam edecek ve nerede olursanız olun size ulaşacaktır.
  3. Telnum büyük şirketler için de kullanışlıdır, çünkü genellikle dünya çapında birçok ülkede birçok ofisleri vardır ve müşterilerine daha sadık olmak isterler. İhtiyaç duyulan her ülkede sanal numarayı aldıktan sonra, yönetici çağrıları ana ofisin numarasına yönlendirebilir, böylece tüm çağrılar farklı yerlerden tek bir yere gelecektir. Yerel bir sanal numara, müşterilerinize destek hizmetiyle iletişim kurmanın kolay bir yolunu sağlar ve bu, müşterilerle ilgilenmenin ana adımıdır.

Sanal yerel telefon numarası avantajları:

  • İşletmenizin 90’dan fazla ülkede ve 6500 şehirde yerel olarak var olmasını sağlayın
  • Uluslararası arama maliyetlerinden tasarruf edin
  • Özel ekipman gerektirmez
  • Çağrı yönetimi için kullanışlı bir çevrimiçi arayüz
  • Çoğu numara için Anında Aktivasyon

Sanal telefon numarası nasıl çalışır?

Yerel bir telefon numarası nasıl satın alınır?

  • Kaydolun ⇢
  • Bakiyenizi doldurun ⇢
  • İhtiyaç duyulan bir ülkenin sanal numarasını satın alın ⇢
  • Çağrı almaya başlayın.

Gerçekten bu kadar basit.

❗️Lütfen dikkat edin❗️ Bazı numaralar son kullanıcının kimlik ve adres kanıtını gerektirir.
Satın alma prosedürü sırasında kişisel hesabınıza ekleyebilir veya daha fazla bilgi için canlı sohbet temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

DID Telefon Numarası Satın Alın

SSS ❔ Sanal Numaralar

Set calls forwarding to your real mobile number and receive calls from your virtual number even without internet connection.

You can set simultaneous calls forwarding on 2 or more directions for the most of local numbers.

Yes, you can, please contact us to [email protected] to get a full list of “beautiful” numbers.

It will look real for each person that will try to call it.

You surely can. All codes and countries are available for browsing and purchasing in the personal account after the registration.

No special equipment needed. Once you make a purchase you can receive incoming calls to SIP/telegram or even to your real phone number without internet connection.

Sanal Numara Satın Alın

⭐⭐⭐⭐⭐
İşletmeler, KOBİ'ler ve Startup'lar için